Amstelveen

Een uitvaart regelen nabij Amstelveen

Een uitvaart regelen is voor nabestaanden vaak een zware, emotionele taak. Als u graag hulp wilt bij het regelen van een uitvaart nabij Amstelveen, kies dan voor uitvaartverzorging door Ellen Stutje Uitvaartzorg. Met veel persoonlijke aandacht, rust en respect zet ik mij in om een afscheid te organiseren dat bij de overledene en bij de nabestaanden past.

Een uitvaart regelen

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op nabestaanden af. Talloze zaken moeten geregeld en uitgezocht worden. Door het regelen van de uitvaart over te laten aan Ellen Stutje Uitvaartzorg, hebt u tijd om rustig afscheid te nemen. Nadat een arts het overlijden heeft geconstateerd, kunt u mij bellen. Dit mag op ieder moment van de dag of nacht, wanneer u hier aan toe bent. We bepalen dan of ik direct langskom, bijvoorbeeld om de overledene op te baren, of we maken een afspraak voor later.

Samen bespreken wij uw wensen en de eventuele wensen van de overledene. Zo worden er keuzes gemaakt over het soort uitvaart, een begrafenis of een crematie, de locatie en de gasten. Ik luister en adviseer wanneer dat nodig is. U maakt de uiteindelijke keuzes over de uitvaartverzorging. Of het nu om een kleine, intieme uitvaart gaat of om een groot evenement, ik zorg ervoor dat alles geregeld wordt, volgens uw wensen. Daarnaast stel ik een overzicht van de kosten op, zodat u weet wat u hierin kunt verwachten.

Ook wettelijke formaliteiten verzorg ik voor u. Door bij de gemeente aangifte te doen van het overlijden wordt een Akte van overlijden verkregen, die na de uitvaart nodig is om zaken te regelen. Mocht u hierbij ook graag hulp willen, dan kan dat. Ik bied naast uitvaartverzorging ook hulp bij het afwikkelen van de nalatenschap en het opzeggen of omzetten van contracten.

Contact met Ellen Stutje Uitvaartzorg nabij Amstelveen

Wilt u meer weten over uitvaartzorg, wilt u advies of uw wensen vastleggen? Neem dan via telefoon of e-mail contact op. Ik sta voor u klaar. Met liefde.