Over Ellen Stutje Uitvaartzorg

Uitvaartbegeleider in hart en nieren

In de afgelopen jaren heb ik meer dan 600 uitvaarten verzorgd, en elke keer vind ik het weer bijzonder om mensen bij te mogen staan bij het afscheid van hun dierbare. Met liefde help ik om een passende invulling te geven aan de uitvaart. Ik luister, reik ideeën aan, ik regel en ontzorg. Ik bied structuur, ook als nabestaanden veel zelf willen doen. Met alle ruimte voor verdriet en een glimlach.

Dat doe ik met hart en ziel, in de volle overtuiging dat een goed afscheid troostrijk is. Want wat mij betreft moet elke uitvaart om in te lijsten zijn, zo mooi. Het is immers je laatste herinnering aan een geliefde. Een herinnering die je in je hart wil bewaren, de rest van je leven.

Ellen Stutje

"Dat ik het mooie bedrijf van Diny mag voortzetten, vervult mij met trots"

Diny Neplenbroek

Oprichter Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging en nu gepensioneerd

Sinds 1999 heb ik samen met mijn team vele uitvaarten verzorgd in Amstelveen, Amsterdam, Abcoude, Diemen, Duivendrecht, Rijsenhout, Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel en omstreken. Altijd op een persoonlijke wijze, vanuit het hart. Met liefde en invoelend vermogen stond ik iedereen graag terzijde. In die jaren heb ik een prachtig bedrijf opgebouwd, waarin ik talloze families – vaak meer dan eens – mocht begeleiden bij het afscheid van hun dierbare.

Na 22 jaar was ik toe aan iets anders. Met mijn pensioendatum in zicht besloot ik dat het tijd was om iets rustiger aan te gaan doen, om tijd vrij te maken voor andere belangrijke zaken in het leven, zoals mijn kleinkinderen.

Mijn uitvaartonderneming heb ik overgedragen aan Ellen Stutje, in het volste vertrouwen dat mijn persoonlijke manier van uitvaarten begeleiden daarmee wordt voortgezet. U bent bij haar in goede handen. Ellen is een zeer ervaren uitvaartleider, die de laatste jaren al vele uitvaarten voor Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging heeft verzorgd. Een zeer prettige samenwerking; niet alleen voor mij, maar vooral ook voor de nabestaanden voor wie zij werkte.

Diny Neplenbroek

Contact

Hebt u mij nodig of wilt u meer informatie?

Bel dan 06 -36 40 91 38. Ik sta voor u klaar. Met liefde.