Stutje is een persoonlijke uitvaartverzorgster voor een crematie in de regio Amstelveen. Afscheid nemen is erg moeilijk en daarom staan we voor u klaar om uw zorgen uit handen te nemen en een passend afscheid te verzorgen. We denken mee, bieden een luisterend oor en geven een passend advies voor een persoonlijk afscheid. Neem contact met ons op via de onderstaande buttons voor een vrijblijvende voorbespreking.
  • Persoonlijke aandacht
  • Vrijblijvende voorbespreking
  • Een passend afscheid voor alle religies, culturen en spirituele opvattingen

Crematie in de regio Amstelveen

Een crematie in de regio Amstelveen is op verscheidene locaties mogelijk. Bij elk crematorium is er de mogelijkheid voor een afscheidsceremonie en is er een ruimte voor een condoleance. De keuze voor een crematorium in de regio Amstelveen kunt u maken op basis van de locatie, maar ook op basis van de sfeer of de mogelijkheden.

Crematie in Amsterdam

Een crematie in Amsterdam is mogelijk op verschillende locaties. Elk crematorium heeft zijn eigen stijl en uiterlijk, waardoor er altijd een geschikt crematorium voor u bij zit.

Crematorium De Nieuwe Ooster

Dit crematorium is gevestigd aan de Kruislaan in Watergraafsmeer in Amsterdam. De Nieuwe Ooster is een prachtig uitvaartcentrum in Amsterdam Oost.

Crematorium De Nieuwe Noorder

In Amsterdam Noord vindt u crematorium, begraafplaats en gedenkpark De Nieuwe Noorder. Voorheen was dit de Noorderbegraafplaats.

Crematorium Westgaarde

In Amsterdam Nieuw-West bevindt zich het Crematorium Westgaarde. Dit gedenkpark is onder andere gespecialiseerd in Islamitische uitvaarten.

Crematorion Zorgvlied

Het bijzondere Crematorion op Zorgvlied heeft een 16 meter hoge pijp, wat zorgt voor een opwaarts gevoel in de richting van de hemel. Zorgvlied focust hiermee op een spiritueel afscheid van uw dierbare.

Crematie in Almere

In Almere vinden crematies plaats in het Crematorium Almere. Dit rustige uitvaartcentrum bevindt zich in Almere Stad, waardoor het gemakkelijk te bereiken is. Het Crematorium Almere biedt ruimte voor de uitvaartplechtigheid en de crematie.

Crematie in Driehuis

Voor een crematie in Driehuis gaat u naar Begraafplaats en Crematorium Westerveld. Dit bijzondere gebouw is niet alleen een van de eerste particuliere begraafplaatsen, maar ook het eerste crematorium van Nederland.

Crematie in Haarlem

Een crematie in Haarlem is mogelijk in het Yarden Crematorium Haarlem. Door het warme interieur en de lichte ruimtes heeft dit uitvaartcentrum een rustige uitstraling. Bij dit crematorium is er ook de mogelijkheid voor een uitvaartplechtigheid.

Crematie in Uithoorn

Naast de Nieuwe Algemene Begraafplaats in Uithoorn bevindt zich crematiecentrum Bouwens. Dit particuliere uitvaartcentrum beschikt over voldoende faciliteiten voor een volledige uitvaart en crematie.

Neem contact op met Stutje Uitvaartverzorging

Het is begrijpelijk als u nog met vragen zit of meer informatie over een crematie wilt ontvangen. We nemen daarom graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden en uw persoonlijke wensen te bespreken. Neem contact met ons voor een vrijblijvende voorbespreking.