Bij het overlijden van dierbaren komt er veel op de nabestaanden af, terwijl het voor hen een erg verdrietige periode is. Stutje Uitvaartverzorging helpt u persoonlijk en met aandacht bij het regelen van een unieke uitvaart.
Bel bij een overlijden met 06-22460546. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Uitvaart in Amstelveen en omstreken

sInds 1999 verzorgen en begeleiden wij uitvaarten in Amstelveen, Amsterdam, Abcoude, Diemen, Duivendrecht, Rijsenhout, Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel en omstreken. Wij werken op een persoonlijke wijze, vanuit ons hart. Met liefde en invoelend vermogen staan wij u graag terzijde.
Iedere persoon is anders. Daarom is ook elke uitvaart uniek, volledig afgestemd op de overledene en nabestaanden. Hiernaast vindt u een impressie van één van de vele mogelijkheden bij Stutje Uitvaartverzorging. Bij deze specifieke uitvaart is gekozen voor een afscheidsceremonie en begrafenis op de begraafplaats Zorgvlied in Amstelveen.

Persoonlijke uitvaartverzorging

Wij zijn er voor u vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart; u heeft steeds contact met dezelfde uitvaartleidster. Wij nemen de tijd voor u; in een eerste gesprek hoeft niet meteen de hele uitvaart geregeld te worden. In de dagen daarna hebben wij nog regelmatig contact met u over de invulling van de afscheidsbijeenkomst. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, en denken met u mee voor een prachtige uitvaart.
Vanzelfsprekend staan wij open voor alle religies, culturen of voor uw eigen spirituele invulling. Stutje Uitvaartverzorging zorgt voor een passend afscheid.
“Als ziekenverzorgster kwam ik al jong in aanraking met de dood. Hierbij heb ik ruime ervaring opgedaan in het verzorgen en begeleiden van terminale patiënten. Deze ervaringen, en mijn ontwikkeling als natuurgeneeskundige en yogalerares, hebben mij inzicht gegeven in de gevoelens die zich rondom de dood afspelen. Na de dood van mijn oudste zoon, in 2002, ben ik nu ook ervaringsdeskundige geworden.” – Stutje

Aangesloten bij Netwerk Uitvaartvernieuwers

Bij zowel begrafenissen als crematies zijn er veel mogelijkheden waarmee het afscheid persoonlijk kan worden gemaakt. Stutje Uitvaartverzorging is aangesloten bij het Netwerk Uitvaartvernieuwers: een vereniging van mensen die u in staat stelt om op een persoonlijke manier vorm te geven aan het afscheid, de uitvaart en het gedenken van uw dierbare. Vraag naar de mogelijkheden via 06-22460546 en vraag een lezing aan.