ERVARINGEN

"Het zijn de details waar ik het meest trots op ben"

“Wat heb je ons ontzettend fijn begeleid en gesteund in de meest verdrietige dagen van ons leven. Nogmaals bedankt voor het regelen van alles. Het was een mooie dag.”
Familie A. uit Amstelveen
“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben! In deze moeilijke tijden komt er veel op ons af, veel is verwarrend. Ik ben blij dat we door jou zijn bijgestaan, je nam ons veel zorgen uit handen.”
Familie S. uit Amsterdam
“Dank lieve Ellen, jij bent een supertje! Je was geweldig, met al jouw goede zorgen en geduld. Ben nu even helemaal emotioneel kapot, maar weet dat jij altijd welkom bent.”
Yvonne V. uit Amsterdam
“Lieve Ellen, dank je wel voor je begrip, medeleven en enorme inzet. Je was een grote steun voor mij.“
Joyce P. uit Duivendrecht
“Helemaal blij met jou. Dank!”
Mary K. uit Amstelveen
“Heel mooi! Bedankt voor al je hulp en goede ideeën. Het was een fijne samenwerking en je hebt ons echt ontzorgd.”
Rob G. uit Amstelveen
“Na een eerdere ervaring met Ellen Stutje als uitvaartbegeleider kozen wij weer voor haar, nu om de uitvaart van onze moeder te verzorgen. Wederom een warme, mooie en respectvolle uitvaart.”
Familie G. uit Aalsmeer
“Beste Ellen, hartelijk dank voor je warmte, je professionaliteit en aandacht. Wij denken er met grote dankbaarheid aan terug.’’
Carmen en Joop G. uit Amstelveen
“Nogmaals onwijs dank je wel! Ook van mijn broer en de kids. Je kwam op het juiste moment in ons leven! Heel fijn zoals jij de begeleiding deed. Je kracht zit in het zien van de kleine dingen.’’
Monique W. uit Duivendrecht
“Zeer hartelijk bedankt voor je inzet voor de begrafenis van mijn partner. Alles is perfect verlopen, zoals ik me gewenst had, en dan nog veel beter dan dat. Ik heb veel positieve reacties gekregen, vol bewondering voor de hele uitvoering.”
Leendert C. uit Amsterdam