Uitvaartverzorging in Amstelveen

Als u iemand bent kwijtgeraakt die dicht bij u stond, is dat een enorm verdrietige aangelegenheid die uw leven op zijn kop zet. Bovendien heeft u misschien wel allerlei vragen. Wat is er bijvoorbeeld allemaal mogelijk voor een uitvaart in Amstelveen en wilt u een begrafenis of liever een crematie?

Ellen Stutje Uitvaartzorg is een ervaringsdeskundige op het gebied van uitvaartverzorging en verzorgt de uitvaartplechtigheid tot in de puntjes voor u. Ik reik u met liefde de hand in deze moeilijke periode en bied u de nodige houvast, zodat we samen een mooie, zorgeloze uitvaart in Amstelveen kunnen voorbereiden.

Onze werkwijze

Ik begrijp als geen ander hoe moeilijk het is om aan het idee te wennen dat u een belangrijk persoon in uw leven heeft verloren. Neem gerust contact met me op wanneer u hier klaar voor bent. Ik neem de tijd voor u en sta aan uw zijde om uw dierbare het afscheid te geven dat bij hem of haar past. Daar hoort ook de praktische kant van een uitvaartverzorging bij.

Zo bekijken we in alle rust wat u eventueel in de dienst wilt opnemen en hoe we samen een stijlvolle rouwkaart kunnen ontwerpen. Maar ook het aangeven van het overlijden bij de gemeente Amstelveen is een van de zaken die ik u graag uit handen neem als u daar behoefte aan heeft. Wat er ook geregeld moet worden ik help u graag met een passend afscheid.

Uitvaart in Amstelveen met een persoonlijke touch

Een liefdevol en persoonlijk afscheid is mijn voornaamste doel bij een uitvaartverzorging in Amstelveen. Het zijn immers de laatste waardevolle momenten met uw dierbare samen. Dit gevoel van liefde verdient alle aandacht en mag zeker terugkomen tijdens het afscheid. Wanneer we samen in gesprek gaan, bied ik u een luisterend oor. Zo leer ik zowel u als de overledene zo goed mogelijk kennen, zodat ik al uw wensen kan vertalen naar een waardige, persoonlijke uitvaart. 

Telefoon

06 - 36 40 91 38

Wilt u meer weten?

Wilt u advies of gebruikmaken van mijn hulp voor een uitvaart in Amstelveen waar u met een warm gevoel op terugkijkt? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06 36 40 91 38 voor meer informatie over een uitvaart in Amstelveen of om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Stuurt u liever een berichtje? Ik sta u graag te woord via de website of op het volgende e-mailadres: ellen@stutjeuitvaartzorg.nl. Tot slot bereikt u mij voor het melden van een overlijden op ieder gewenst moment op 06 22 46 05 46.