Wanneer een van uw dierbaren overlijdt, komt er veel op u af als nabestaande. In korte tijd moet flink wat geregeld worden. Stutje Uitvaartverzorging staat u graag bij in deze periode. Wij verzorgen al ruim 20 jaar uitvaarten in Ouderkerk aan de Amstel en focussen ons daarbij op een persoonlijke uitvaart. Met invoelend vermogen staan wij u terzijde, zodat uw op liefdevolle en waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op 06 – 22 46 05 46.

Uitvaartverzorging in Ouderkerk aan de Amstel

Het organiseren van een uitvaart brengt voor nabestaanden veel met zich mee. Stutje Uitvaartverzorging is er om u te helpen bij het maken van beslissingen; van het moment van overlijden tot na de uitvaart. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en wij denken met u mee. Op deze manier willen we samen met u een prachtige uitvaart in de regio van Ouderkerk aan de Amstel organiseren waar u met liefde aan terug kunt denken.

Wij zijn er echter niet alleen voor de organisatie van de uitvaart. U kunt ons ook benaderen als vraagbaak en rots in de branding. Daarom heeft u steeds contact met dezelfde uitvaartleider. Mocht u zich willen voorbereiden op ons gesprek, dan kunt u op onze website alvast informatie vinden over:

  • Uitvaartverzorging
  • Alles rondom de uitvaart
  • Online condoleances
  • Begraafplaatsen en crematoria in de omgeving van Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel.

Contact opnemen met Stutje Uitvaartverzorging

Bij het bespreken van een uitvaart vinden wij het belangrijk om de tijd voor u te nemen. Ieder persoon is immers uniek en daarom willen wij dat elke uitvaart bij ons volledig afgestemd is op de wensen van de overledene en nabestaanden. Wilt u meer weten over de kosten van uitvaartverzorging of wilt u vrijblijvend informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!