Een uitvaart regelen is zeer ingrijpend en verdrietig. Wanneer u een dierbare bent verloren of zelf ernstig ziek bent en uw eigen uitvaart moet voorbereiden, komt er veel op u af. Er moeten diverse zaken geregeld worden en bovendien moeten de kosten en mogelijkheden op een rijtje gezet worden. Stutje Uitvaartverzorging begeleidt u graag bij het regelen van een uitvaart in Uithoorn. We zetten uw uitvaartwensen op een rij en begeleiden u bij het maken van keuzes. We zorgen, samen met u, dat het een liefdevol afscheid wordt waar de nabestaanden met een fijn gevoel op terugkijken.

Neem voor het verzorgen van een uitvaart in Uithoorn contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar. Onze uitvaartverzorgers helpen u bij het regelen van een uitvaart in Uithoorn.

Onze kenmerken

  • We verzorgen de uitvaart in Uithoorn volledig naar uw wensen
  • Altijd één vast aanspreekpunt voor de begrafenis of crematie
  • We nemen de verzorging van de overledene uit handen, indien gewenst samen met de familie
  • Aandacht voor de kosten, waardoor een waardige uitvaart mogelijk is voor ieder budget
  • We regelen de afhandeling met de verzekering, ongeacht waar u verzekerd bent
  • U krijgt volledige inzicht in de uitvaartkosten, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan
  • Indien gewenst staan we u ook bij tijdens het rouwproces na de uitvaart

De uitvaartkosten

Iedere uitvaart is uniek en verdient de volle aandacht. Ons standaard basistarief bedraagt € 1.895,-, ongeacht hoelang we bezig zijn. Gemiddeld zijn we 25 uur bezig met de complete verzorging van een uitvaart. Binnen het basistarief bespreken, organiseren en voeren we de uitvaart uit. Denk hierbij aan wettelijke formaliteiten, het condoleanceregister, verzorging van rouwdrukwerk en het voorschieten van betalingen Een volledig verzorgde uitvaart in Uithoorn bedraagt al snel € 5.000,-. De uiteindelijke kosten hangen echter af van verschillende factoren, zoals de kist, meer of andere consumpties na afloop, rouwadvertenties en volgauto’s.

Begeleiding van a tot z

We zijn er voor u voor het moment van overlijden tot na de uitvaart. Hierbij is het fijn dat u steeds contact heeft met dezelfde uitvaartleidster. Bovendien nemen we de tijd voor u. In het eerste gesprek hoeft niet direct de hele uitvaart geregeld te worden. In de dagen na het gesprek hebben we nog regelmatig contact met u over de invulling van de afscheidsbijeenkomst. Hierbij luisteren we naar uw wensen en ideeën en kunt u uiteraard rekenen op onze deskundigheid. We denken graag met u mee om een bijzondere uitvaart te creëren in Uithoorn. Ook is het vanzelfsprekend dat we open staan voor alle religies, culturen of voor uw eigen spirituele invulling.

Persoonlijke uitvaart in Uithoorn

Een mooie uitvaart houdt de herinneringen aan een dierbare levend. Het is een waardevol afscheid en de laatste groet aan iemand die u zo dierbaar is. Hierdoor zijn ook de kleinste details van groot belang: de muziek die er gespeeld wordt, de woorden die gezegd worden en de sfeer moet passen bij de overledene en nabestaanden. Bij Stutje Uitvaartverzorging snappen we dit maar al te goed. Daarom doen we er alles aan om de uitvaart te laten verlopen zoals u dat wenst. Hierbij kunt u rekenen op onze deskundigheid, warme betrokkenheid en oog voor details. Zo creëren we niet alleen een mooi afscheid, maar ook een bijzondere herinnering voor het leven.

Begrafenis of crematie in Uithoorn

Wilt u graag dat de uitvaart plaatsvindt in Uithoorn? In de Noorder Legmeerpolder bevindt zich de begraafplaats van de gemeente Uithoorn. Deze gemeentelijke begraafplaats en crematorium aan de Noorddammerweg in Uithoorn is aangelegd op een terp, wat dit tot een unieke locatie maakt. Stutje Uitvaartverzorging begeleidt zowel crematies als begrafenissen in Uithoorn. De uitvaartplechtigheid kan eventueel ook op een andere locatie gehouden worden. Graag spreken we de mogelijkheden met u en stemmen we de uitvaart volledig af.

Contact opnemen

Heeft u vragen over een uitvaart in Uithoorn of interesse in een vrijblijvende voorbespreking? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien u graag van meer informatie.